Lees meer

Hotel

U wordt hartelijk ontvangen in het gastvrije hotel door Sophie en Martijn. Een gezellige lounge met bar staat tot uw beschikking. De 37 comfortabele kamers zijn van alle hedendaags comfort voorzien. Door de fantastische ligging van het hotel ten opzichte van het bruisende Blankenberge en de Noordzee is het een perfecte locatie voor alle soorten van ontspanning.

Een sfeervol hotel waar u in de morgen na een verkwikkende nachtrust wordt ontvangen met geurende koffie en verse broodjes. Genieten van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet waar u met een fijne sfeer helemaal wakker van wordt.

Bij mooi weer is dit het ideale hotel voor zon, zee en strand om daarna te genieten en te ontspannen van al het leuks dat de omgeving in petto heeft.

Een ideaal gelegen hotel dat in alle seizoenen veel te bieden heeft, zoals het dichtbij gelegen Monumentale Brugge, het beschermde natuurgebied
’t Zwin en natuurlijk het veelzijdige Blankenberge. Fietsen, wandelen, daguitstappen of totaal relaxen met een bezoek aan onze fijne sauna.

Voor gezinnen zijn er verschillende familiekamers en voor de kinderen is een kinderspeelhoek voorzien.

Een ideaal gelegen hotel voor elk seizoen

Waar te parkeren

Het hotel beschikt over een privé-garage. De plaatsen zijn hiervan beperkt, dus reservatie is noodzakelijk. U kunt steeds de bagage uitladen voor het hotel. Op 5 minuten wandelen van het hotel kunt u ook parkeren op de bewaakte parking De Perse. Tijdens de zomermaanden kunt u vlakbij het hotel parkeren op de speelplaats van de school die dan uitgebaat wordt als parking. Op een kleine 10 minuten wandelen van het hotel biedt een overdekte parkeertoren plaats aan een 700 tal wagens.